آموزش کسب پول از اینترنت ، استخدام

استخدام ، یافتن کار ، کسب پول و درآمد اینترنتی و خانگی

آموزش کسب پول از اینترنت ، استخدام

استخدام ، یافتن کار ، کسب پول و درآمد اینترنتی و خانگی

معرفی استخدام , اخبار و آگهی استخدامی و کاریابی ، راههای کسب درآمد و پول از اینترنت ، کارآفرینی , کسب درآمد خانگی , بازاریابی ، کسب درآمد از شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها ، کسب درآمد با فروش فایل , اشتراک گذاری , کوتاه کننده لینک ، کسب درآمد کلیکی , پاپ آپ , همکاری در فروش ، کسب درآمد برای زنان و دختران ، موفقیت , انگیزه و علاقه در کسب درآمد
سه شنبه, ۹ آذر ۱۳۹۵، ۰۸:۴۱ ق.ظ

خرید و فروش طلا و جواهرات

 خرید و فروش طلا و جواهرات

دقت کنید! اگر شما به واحدی طلا فروشی مراجعه و جنسی را خریداری کنید، اگر فردای همان روز برای فروش مراجعه کنید ...

دقت کنید! اگر شما به واحدی طلافروشی مراجعه و جنسی را خریداری کنید، اگر فردای همان روز برای فروشمراجعه کنید، اجرت پرداخت و سودی که طلا فروش برده است از جنس طلا کسر شدهو جنس طلای شما، به قیمت طلای کهنه از شما خریداری خواهد شد. تعجب نکنید! این کار قانونی است. البته به گفته کوروش گوهربین این مورد که فرد بعد ازیک یا چند روز برای فروش جنس طلای خریداری شده خود مراجعه کند، خیلیبه‌ندرت پیش می‌آید و موردی استثناست.

اما در این صورت طلافروش درصدی جزئیبابت آب کردن طلا از فرد می‌گیرد و این کار قانونی است. البته طلا فروش حقندارد طلای نویی را که به قیمت طلای کهنه می‌خرد، دوباره به فرد دیگربفروشد و این عمل خلاف قانون است.

کوروش گوهربین در این زمینه می‌گوید: در صورت مشاهده این قضیه با واحدهای طلافروشی خاطی برخورد خواهدشد. البته در عمل زیر نظر گرفتن همه طلافروشی‌ها در تمام طول روز و نظارتبر عملکرد تمام ساعات روزانه آنها کاری محال است. یک طلافروش در پاسخ بهاین سؤال که خریداران در این مورد خاص بیان شده، چگونه باید تشخیص دهند کهطلا نو است یا کهنه؟ می‌گوید: هیچ ملاکی برای تشخیص طلای نو از طلایی کهپس از چند روز به قیمت طلای کهنه خریداری شده (اما هنوز نو است) وجودندارد. طلافروش دیگری در این زمینه می‌گوید: اتحادیه نمی‌تواند بر عملکردتمامی طلافروشی‌ها نظارت روزانه داشته باشد، تنها عاملی که ممکن است باعثشود طلافروش طلای نویی را که اجرت و سود آن را کم کرده و دوباره آن راخریده، به فرد دیگری به عنوان طلای نو نفروشد، وجدان خود طلافروش است. درغیر این صورت خریدار اصلاً نمی‌تواند این امر را تشخیص دهد.

مواظب فاکتور خرید خود باشید!

اگر فاکتور خرید جنس طلا را گم کنید، دچار دردسر خواهید شد. یعنی اگربرای فروش طلای خود مراجعه کنید چون امکان اثبات این‌که مالک جنس طلاهستید وجود ندارد، طلا از شما خریداری نخواهد شد مگر این‌که مشتری ثابت یکطلافروشی خاص باشید و طلافروش شما را بشناسد.

در غیر این صورت اکثرطلافروشان حاضر به خرید جنس طلای شما نخواهند بود. رئیس اتحادیه طلا وجواهر در این زمینه نظر جالبی دارد. به نظر کوروش گوهربین این مشکل نیزقابل حل است. او می‌گوید: خریدار در صورت گم کردن فاکتور خود باید به همانواحدی که طلا را از آن خریداری کرده مراجعه و تاریخ دقیق خریداری خود رابه آن واحد اطلاع دهد، در این صورت واحد فروشنده در لیست فروش تاریخ یادشده مراجعه و پس از تأیید خرید، برای خریدار المثنی فاکتور را صادر می‌کندو اگر فرد تاریخ دقیق را نداند، راه‌حلی وجود ندارد.

 البته طلافروشان با شنیدن کلمه المثنی برای فاکتور تعجب کردند. اکثر آنها گفتندما لیست خرید خود را مدت زمانی طولانی نگهداری نمی‌کنیم؛ بنابرایننمی‌توانیم بر اساس لیست فروش خود، خرید فرد را تأیید کنیم. طلا فروشی دراین زمینه گفت: ما نمی‌توانیم به افراد اعتماد کنیم چرا که در حال حاضرحتی سارقان در حین سرقت جنس طلا از منازل، اول به دنبال فاکتور آن هستند. وقتی سارقان با جنس و فاکتور مراجعه می‌کنند، ما چه‌طور می‌توانیم بهافرادی که فاکتور ندارند اعتماد کنیم که جنس طلا متعلق به خود آنهاست. طلافروش دیگری در این زمینه می‌گوید: اگر فردی که بدون فاکتور مراجعه کند،چهره آشنایی داشته باشد، ممکن است جنس طلایش را بخرم! ولی معمولاً این کاررا انجام نمی‌دهم، چون به دردسرش نمی‌ارزد.

 متأسفانه در کشور ما فرهنگ نگهداری فاکتور خرید طلا وجود ندارد. اگر به کسی بگوییم جنس طلایت را با فاکتور خرید از شما خریداریم، چه بسا با عصبانیت به ما بگوید من مالک این طلا هستم! منظور شما چیست؟! در صورتی که ما هم چاره‌ای نداریم،جنس طلا باید فاکتور داشته باشد. چون این تنها راهی است که ما می‌توانیم متوجه شویم طلا متعلق به فرد است و سرقتی نیست!

مال خری طلا، قابل پیگیری و نظارت است؟

اگر فردی کلاهبردار و سارق برای فروش طلای سرقتی به طلافروشی مراجعه کند و طلافروش هم از او فاکتور نخواهد و طلایش را بخرد، طلافروش مواخذه خواهد شد. این جمله را کوروش گوهربین بیان کرد و افزود: نظارت بر این امرنیز بر عهده اتحادیه طلا و جواهر و آگاهی است؛ به این صورت که اگر کسیشاکی خصوصی داشته باشد که محصول طلایش مورد سرقت قرار گرفته است، آگاهی بهما اطلاع می‌دهد و ما نیز به‌صورت اطلاعیه در سازمان نصب می‌کنیم و اینامر را مورد پیگیری قرار می‌دهیم.

البته بازرسان ما نیز هر ۲ ماهیک‌بار به طلافروشی‌هایی که زیرنظر اتحادیه هستند مراجعه و بر کار آنهانظارت دارند. علاوه بر آن اگر کسی بگوید که واحد طلافروشی خاص محصولات طلارا بدون فاکتور خریداری می‌کند، اتحادیه این امر را پیگیری کرده و شخصخاطی باید پاسخگو باشد. یک طلافروش در این زمینه می‌گوید: اتحادیهنمی‌تواند بر تمام عملکرد خرید و فروش طلافروشان نظارت داشته باشد،مهمترین عامل و مانع مالخری توسط طلافروشان وجدان کاری خود آنهاست.

کشف مالخری طلافروشان نیز خیلی اتفاقی و بر اساس حدس و گمان است. به این صورتکه وقتی آگاهی هر چند وقت یک‌بار، سارقی را دستگیر می‌کند در موقع اعتراف‌گیری از او می‌خواهد طلافروشی‌هایی را که اجناس را به آنها فروخته است، نشان دهد.

نکته جالب اینجاست که اگر سارق هر طلافروشی‌ای را نشان دهد، طلافروش متهم است و اصلاً نمی‌تواند اثبات کند که جنس طلا را نخریده است! و برای طلافروش پرونده‌ای تشکیل می‌شود. به هر حال امکان نظارت دقیق بر تمام ساعات کاری طلافروشان وجود ندارد و کشف مالخری طلا نیز بر اساس احتمال وبسیار اتفاقی است

مقالات مشابه جواهرسازی :

نرم افزار ArtCAM jewel smith ،نرم افزار طراحی جواهر

آموزش جواهر سازی

الکتروفرمینگ و‌ آبکاری در جواهرسازی

گوهر و جواهرسازی در ایران

آموزش جواهرسازی ، پنج گام جواهرکار شدن

لزوم توجه به صنعت جواهرسازی و گوهر ها

وضعیت صنعت جواهرسازی ایران

ابزار و وسایل جواهرسازی و گوهر



نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی