آموزش کسب پول از اینترنت ، استخدام

استخدام ، یافتن کار ، کسب پول و درآمد اینترنتی و خانگی

آموزش کسب پول از اینترنت ، استخدام

استخدام ، یافتن کار ، کسب پول و درآمد اینترنتی و خانگی

معرفی استخدام , اخبار و آگهی استخدامی و کاریابی ، راههای کسب درآمد و پول از اینترنت ، کارآفرینی , کسب درآمد خانگی , بازاریابی ، کسب درآمد از شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها ، کسب درآمد با فروش فایل , اشتراک گذاری , کوتاه کننده لینک ، کسب درآمد کلیکی , پاپ آپ , همکاری در فروش ، کسب درآمد برای زنان و دختران ، موفقیت , انگیزه و علاقه در کسب درآمد

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

پنجشنبه, ۱۷ مهر ۱۳۹۹، ۰۳:۳۶ ب.ظ

مزایا و معایب تبلیغات پاپ آپ

مزایا و معایب تبلیغات پاپ آپ

درباره مزایا و معایب تبلیغات پاپ آپ و کسب درآمد از این شیوه عقاید گوناگونی ارائه می شود سعی کردم تا مختصری از آرا و عقاید را در اینجا بیاورم.

مزایای تبلیغات پاپ آپ

در امر تبلیغات هم تبلیغ شونده و هم تبلیغات کننده می تواند منفعت ببرد. به طور مثال اگر شما مدیر یک سایت معتبر باشید با دریافت هزینه ای می توانید برای سایت های متقاضی تبلیغات پاپ آپ نمایید. به شرط برخورداری از رتبه ی خوب در الکسا، از این روش می توان درآمد خوبی عاید سایت نمود. متقاضی تبلیغات نیز از طریق صرف هزینه و درخواست تبلیغات پاپ آپ از سایت های معتبر می تواند کسب و کار خود را به کاربران بشناساند. جالب است بدانید استفاده از تبلیغات پاپ آپ یکی از کم هزینه ترین و زود بازده ترین روش های تبلیغات امروزی به شمار می آید.

در ادامه به شمارش چند مورد از فواید دیگر تبلیغات پاپ آپ می پردازیم. این موارد عبارت اند از:

افزایش بازدید سایت

اگر شما قصد دارید سایتتان افزایش بازدید داشته باشد، یکی از راه کارهای قانونی و پر کاربرد استفاده از تبلیغات پاپ آپ می باشد. توجه داشته باشید برای تاثیر بیشتر و جذب مخاطب از این طریق می بایست برخی نکات را در نظر داشته باشید. به طور مثال شما باید جامعه ی هدف خود را به درستی تشخیص دهید. برای اینکار باید به سایت هایی درخواست تبلیغات دهید که حوزه ی فعالیت آن ها نزدیک به حوزه ی فعالیت شما باشد. مثلا اگر در زمینه ی مواد آرایشی و بهداشتی فعالید، در سایت های آشپزی یا خانه داری که خانم ها بیشتر مخاطب آن ها هستند، سفارش تبلیغات پاپ آپ دهید.

بهبود رتبه الکسا

از دیگر فواید تبلیغات پاپ آپ، بهبود و کاهش رتبه الکسا به شمار می آید. در این رتبه بندی جهانی سایت هایی در رتبه های بهتر و بالاتر حضور دارند که توسط کاربر بیشتر دیده شده اند. لازمه ی این دیده شدن شناخته شدن است. این شناخته شدن توسط کاربر از طریق تبلیغات در سایر فضاهای مجازی یا سایت های دیگر به صورت تبلیغات پاپ آپ می باشد.

کسب درآمد برای سایت

یکی از موثرترین راه هایی که می تواند سودآوری خوبی برای وب سایت ها به ارمغان آورد گرفتن تبلیغات پاپ آپ می باشد. توجه داشته باشید که کسب درآمد از تبلیغات پاپ آپ یکی از شیوه های کسب درآمد اینترنتی است لذا برای یک سود کوتاه مدت اعتبار سایت خود را زیر سوال نبرید و از هر سایتی تبلیغات نپذیرید.

معایب تبلیغات پاپ آپ

اگر بخواهیم به صورت منطقی و واقع بینانه به هر موضوعی بنگریم، می بینیم که هر چیز در کنار خوبی ها و مزایایی که دارد ممکن است معایت و مضراتی هم دارا باشد. حال میزان این معایت و مزایا بستگی به نوع و استفاده ی خود ما دارد. به طور مثال در همین بحث تبلیغات پاپ آپ اگر برخی از نکات مهم رعایت نگردد می تواند برای سایت اثرات منفی و زیان باری به بار آورد.

در ادامه ی مطلب به برخی از این معایب اشاره خواهیم نمود. این موارد عبارت اند از:

دفع کاربران

برای همه ی ما پیش آمده است زمانی که به دنبال یک موضوع خاص در حال جست و جو در صفحات مختلف هستیم، برخی از پیام ها به صورت ناخواسته برای ما به نمایش در می آیند. اغلب کاربران نمی توانند به این پیغام های پاپ آپ اعتماد کنند برای همین به سرعت سایت را ترک می کنند. این اتفاق به دلیل این است که محتوای تبلیغات صورت گرفته در سایت با محتوای ارائه شده بسیار از هم دور اند. کاربر پس از رویت یک پیام نا مرتبط اقدام به ترک و یا خروج از سایت می کند. خروج کاربر از سایت موجب افت میزان بازدید و کاهش رتبه ی سایت تبلیغات کننده است.

 

تبلیغات پاپ آپ سبب سلب اعتماد کاربران می شود

از دیگر معایبی که تبلیغ های پاپ آپ دارند، سلب اعتماد کاربر است. این اتفاق به این صورت است که فرد با مراجعه به سایت مدنظر خود، در حال جست و جو برای کسب و اطلاعات راجع به موضوع مورد نظر خود می باشد. در همین حین به صورت غیر قابل کنترل پیام هایی به صورت پاپ آپ به طور ناگهانی برای کاربر به نمایش در می آیند. عدم کنترل کاربر بر روی نمایش و یا عدم نمایش این پیام ها می تواند برای او آزار دهنده باشد. بسیاری از این پیام ها مخرب اند و کاربر اعتمادی به استفاده از آن ها ندارد. از همین رو سرانجام سایت را ترک کرده و موجب کاهش بازدید سایت می شود.

بهبود رتبه سایت

وبمستران برای افزایش رتبه ی سایت اقدامات متنوعی انجام می دهند. مدت زمان بازدهی هریک از این روش ها متفاوت است. برخی می تواند سریعتر و با هزینه ی کمتر شما را به هدف برساند اما ممکن است معایب بزرگتری هم داشته باشد. به طور مثال اگر مدیر یک سایت معتبر و پر مخاطب، در خواست های بسیار زیادی برای تبلیغات پاپ آپ در صفحه اش داشته باشد، اگر بدون توجه به محتوای آن سایت ها همه ی این درخواست ها را بپذیرد متضرر می شود. در ابتدا ممکن است درآمد خیلی خوبی از این راه عاید او شود اما پس از مدت کوتاهی با از بین رفتن اعتماد کاربران با کاهش بازدید و ترافیک سایت می شود. این اتفاق خود می تواند هزینه ی بسیار بزرگی را به این سایت وارد سازد.

۰ نظر ۱۷ مهر ۹۹ ، ۱۵:۳۶
گوهر گوهرها
پنجشنبه, ۱۷ مهر ۱۳۹۹، ۰۳:۱۷ ب.ظ

معرفی تبلیغات پاپ آپ

معرفی تبلیغات پاپ آپ

همه می دانیم که دیده شدن بهترین راه برای شناخته شدن و رونق گرفتن یک کسب و کار به شمار می آید. اما نکته ی مهم این است که این دیده شدن به سادگی امکان پذیر نیست. استراتژی های دقیق و درستی جهت تبلیغ شدن و شناخته شدن کالا و خدمات خود به کار بست. برای تحقق یافتن امر موفقیت در کسب وکار، تبلیغات در فضای مجازی و تبلیغات اینترنتی می تواند یک راه امن و ارزان قیمت به شمار آید. ضمن اینکه افراد زیادی به کسب درآمد از پاپ آپ تبلیغاتی می اندیشند.

فضای گسترده ی مجازی بستری فراهم آورده که شما می توانید به سادگی و با چند کلیک محصول مورد نظر خود را بیابید حتی اگر در آن سر دنیا باشد. پس دیده شدن در این فضای گسترده هم بسیار دشوار است و هم می تواند در صورت تحقق سود بسیاری را عاید شما گرداند.

تبلیغات پاپ آپ چیست ؟

درباره فواید تبلیغات پاپ آپ بین کارشناسان بحث است . با این حال یکی از موثر ترین راه های تبلیغات امروزی استفاده از پاپ آپ در سایت ها می باشد. در این نوع تبلیغات به هنگام ورود به یک سایت، صفحه ای با طراحی جذاب توجه مخاطب را به خود جلب می کند. این کادرکوچک می تواند حاوی اطلاعاتی از نوع محصول سایت باشد ویا حتی می تواند حاوی یک پیام برای کاربر باشد. این پیغام هرچه جذاب تر و با طراحی منحصر به فرد تری به نمایش در آید، مخاطب بیشتر به آن جلب و مجاب به کلیک بر روی پاپ آپ می شود.

بیشتر ما علاقه ای به کلمه پاپ آپ نداریم زیرا یاد چیزهایی میافتیم که دوست نداریم_ درست مانند زمانی که مادرشوهر شما تصمیم می گیرد صبح زود به خانه شما بیاید و مزاحم خواب شما شود، یا زمانی که در هنگام خروج از سایت یک پیام ترسناک روی صفحه شما نمایش داده می شود .
شاید برای خلاص شدن از دست مشکلات با مادرشوهر خود به یک روانشناس نیاز داشته باشید اما برای راحت شدن از دست پیام های مزاحم ما اینجا هسنتم تا کمکتان کنیم. امروز قصد داریم تا در مورد تبلیغات پاپ آپ صحبت کنیم- همان تبهکاران بدنام دنیای مجازی- این بار میخواهیم شما را با جنبه جدیدی از این دست تبلیغات آشنا کنیم_ جنبه ای که دید شما را نسبت به تبلیغات پاپ آپ دگرگون خواهد کرد.

آمار شگفت انگیز تبلیغات پاپ آپ

طبق محاسبات انجام شده 99% افرادی که وارد یک وبسایت می شوند، بدون انجام خرید از آن خارج می شوند. بدیهی است که آمار مربوط به وبسایت های فروشگاهی می باشد، با این حال آماری کلی از رفتار افراد در وبسایت ها در اختیار شما است، که طبق آن متوجه شدید که 99% افراد در اولین بازدید از سایت شما خرید نمی کنند، حالا برای ترغیب آن ها به یازدید دوباره از سایت شما و خرید چه باید کرد؟

حالا نفس عمیقی بکشید، زیرا آمار همچنین مبنی بر این موضوع است که  75% از افراد سایت را ترک می کنند زیرا خرید خود  را به روز دیگری موکول کرده اند و قصد دارند روز دیگری برای خرید بیایند. اولین بازدید آن­ها از وبسایت فقط برای بازدید از اجناس است نه خریدن آن­ها. در این صورت اگر زمانی که آن­ها در حال مرور کردن وبسایت شما هستند یک آگهی هوشمندانه و مرتبط برایشان باز شود، می تواند توجه آن ها جلب کرده و منجر به خرید شود.

زمانی که با جلب توجه فرد به سمت مسئله ­ای غیر منتظره به صورت اساسی الگوی فکری عادی او را مختل می­کنید، این کار باعث می­شود که اولین تأثیرگذاری مناسب صورت گیرد. هرچند، باید با احتیاط عمل کنید زیرا این تکنیک فقط زمانی روی مشتری اثر می­گذارد که پنجره­ تبلیغاتی شما به درستی طراحی شده باشد و از همه مهم تر با شخص مرتبط باشد. اگر الگوی قطع شما که به پاپ آپ معروف است یکی از مشکلاتی را که ممکن است مشتری با آن دست به گریبان باشد حل کند، یعنی شما در جلب توجه مشتری و تبدیل مشتری احتمالی به مشتری واقعی موفق بوده اید.

فرض کنید که وارد وبلاگ Copy Hackers شده اید، بله مجذوب این وبلاگ شده اید، اما در واقع بدون جست و جوی آگاهانه به دنبال نکاتی هستید، سپس پنجره­ تبلیغاتی (پاپ آپ) که در وبلاگ Copy Hackers  باز می­شود کار خود را انجام می­دهد، زیرا دقیقاً همان چیزی که به دنبال آن هستید را در اختیارتان قرار می­دهد.

تبلیغات پاپ آپ موثر

به نظر نمی­رسد که همه­ پاپ آپ های تبلیغاتی به شکلی که گفته شد عمل کنند. پاپ آپ های تبلیغاتی در تمام زمان­ها به یک شکل عمل نمی­کنند و به همین خاطر باعث نگرانی بازاریابان هستند.

اگرچه منصفانه نیست که به خاطر تعداد کمی نمونه­ های اذیت کننده و نامربوط به طور کلی پاپ آپ را زیر سؤال ببریم. آن چه که اکنون بدان نیاز داریم این است که کد رفتاری مناسبی را که همه ­پاپ آپ­ ها باید از آن پیروی کنند تا تأثیر گذار باشند، تعریف کنیم.

قوانینی که همه­ پاپ آپ­ های تأثیرگذار باید از آن­ها پیروی کنند

وقتی صحبت از پنچره ­های تبلیغاتی (پاپ آپ­) می­شود باید چند قانون را در نظر بگیرید:

  • مدت زمانی که طول می­کشد تا بازدید کننده از سایت شما بازدید کند و زمانی که پنجره­ تبلیغاتی در مقابل بازدید کننده باز می­شود واقعاً حائز اهمیت است. اگر پنجره­ تبلیغاتی خیلی زود باز شود بازدید کننده شوکه می­شود و فرصت فروش شما از دست می­رود و اگر پنجره­ تبلیغاتی بسیار دیر باز شود ممکن است به طور کلی شانس نمایش آن را از دست بدهید.
  • این امکان را در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهید که بتوانند به راحتی پنچره تبلیغاتی را ببندند، دکمه­ ی بستن تبلیغات را مخفی نکنید زیرا هیچ کس دوست ندارد وقت خود را صرف گشتن به دنبال محل بستن تبلیغات کند، و بنابراین تنها کاری که انجام می­دهند ترک کردن وبسایت شما است.
  • پاپ آپ شما چند مرتبه ظاهر می­شود، آیا یک بازدید کننده بیش از یک بار آن را می­بیند؟
  • فراخوان یا call to action موجود در پاپ آپ شما باید بتواند توجه افراد را جلب کند و به درستی بیان شود.

نمونه پاپ آپ های موفق و موثر

من به شخصه یکی از طرفداران پر و پا قرص مطالعات موردی هستم زیرا اگر بخواهم درباره­ی همه­ی مزایای پاپ آپ های صحبت کنم نفس کم می­آورم بدون این که بتوانم شما را متقاعد کنم. اما اگر یک یا دو نمونه مطالعه­ی موردی را در مقابلتان قرار دهم، می­روید و در عرض چند دقیقه پنجره­ تبلیغاتی مخصوص خود را طراحی می­کنید.

آشپزخانه ­لبنانی Mama: در سپتامبر 2012 یک وبلاگ ارائه دهنده­ی دستورات آشپزی با استفاده از گزینه ای در پاپ آپ های تبلیغاتی از کاربران می­خواست که در وبلاگ عضو بشوند. وقتی این پاپ آپ های تبلیغاتی فقط به مدت یک ماه نمایش داده شدند، آمار عضویت در وبلاگ از روزی یک نفر به روزی 10 نفر افزایش یافت.

 

زمانی که وبسایت WP Beginners فقط برای بعضی از پست­ها و نه برای همه­ی صفحات وبسایت خود، از پاپ آپ های تبلیغاتی هنگام خروج (یعنی پنچره­های تبلیغاتی که هنگام خروج بازدید کننده از وبسایت در مقابلش باز می­شوند) استفاده کرد اعضای وبسایتش از 70-80 عضو در روز به 445-470 عضو در روز رسید.

 

آیا متقاعد شدید؟

بسیار خوب! اکنون زمان آن رسیده تا با انواع تبلیغات پاپ آپ آشنا شوید.

پاپ آپ های تبلیغاتی حاوی پیشنهاد

پاپ آپ های تبلیغاتی حاوی پیشنهاد آن­هایی هستند که به کاربران چیزهای رایگانی مانند یک کتاب الکترونیکی یا مقاله­ی سفید را پیشنهاد می­دهند. شما در ازای گرفتن آدرس ایمیل کاربران به آن­ها چیزهای رایگان پیشنهاد می­دهید. بله، درست است که خدماتی رایگان ارائه می­دهید اما مشترکینی نیز به دست می­آورید.

 

پاپ آپ های تبلیغاتی هنگام خروج

این نوع پاپ آپ های تبلیغاتی با استفاده از ردیابی حرکات ماوس و دیگر متغیرها تشخیص می­دهند که کاربر چه زمانی قصد خروج از صفحه­ی وب را دارد و به محض این که متوجه زمان خروج می­شوند پنجره­ تبلیغاتی باز می­شود. نیل پاتل از پنجره­ های تبلیغاتی هنگام خروج از وبسایت استفاده کرد و تا 46% اعضا را افزایش داد.

 

پاپ آپ های تبلیغاتی ناخوشایند

امروزه بسیاری از وبسایت­ها به استفاده از پنجره­ های تبلیغاتی ناخوشایند عادت کرده­ اند. این پاپ آپ ها دارای فراخوان های بزرگ (CTA) و حاوی متونی هستند که ادعا می­کنند می­دانند چه چیزی برای شما بهتر است یا مواردی شبیه به این.

 

اگر می­خواهید با استفاده از پاپ آپ های تبلیغاتی مشتریان احتمالی را به مشتریان واقعی تبدیل کنید به یاد داشته باشید که زمان به نمایش درآمدن آن بی نهایت مهم است. بعضی از مطالعات نشان می­دهند که پنجره ­های تبلیغاتی که پس از 5 ثانیه به نمایش در می­آیند بالا ترین مقدار ثبت نام را دارند. با این حال، هر صنعتی متفاوت است و به همین دلیل شما باید زمان مناسب برای به نمایش درآمدن پنجره­ تبلیغاتی را خودتان تست کنید.

۰ نظر ۱۷ مهر ۹۹ ، ۱۵:۱۷
گوهر گوهرها
جمعه, ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۰۴:۲۴ ب.ظ

شیوه کسب درآمد از سایت کلیکی

 شیوه کسب درآمد از سایت کلیکی

اگرچه تبلیغات کالاهای داخلی در کانال‌های ماهواره‌ای ممنوع است، اما همچون بسیاری از موارد ممنوع و در حال اجرای کشور، به‌تازگی نمونه‌های داخلی آنها نیز با تبلیغات گسترده در کانال‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان و فضای مجازی سعی دارند کاربران ایرانی را به خود جذب کنند.

برای آنهایی که تجربه فعالیت در سایت‌های «پرداخت در ازای کلیک روی تبلیغات» را دارند، تجربه ثابت کرده که اپلیکیشن‌ها و سایت‌های این‌چنینی عمدتا کلاهبردار هستند و البته نمونه‌های غیرکلاهبردار نیز مبلغ کمی در ازای تماشای تبلیغات می‌دهند، به‌طوری‌‌ که عملا هزینه برق مصرفی کاربر هم تامین نمی‌شود.

با این وجود اما نمونه‌های داخلی سایت‌های پرداخت در ازای کلیک، این روزها در داخل کشور سر برآورده‌اند، که اگرچه در زمره فعالیت شرکت‌های هرمی قرار نمی‌گیرند اما از جمله کسب‌وکارهای مشکوک بوده و برخی از آنها با توسعه مدل تجاری خود مدعی هستند که در ازای بازاریابی اجناس و خدمات شرکت‌های دیگر نیز به مشترکان خود پول می‌دهند.

اگرچه شاید روی کاغذ این طور به‌نظر برسد که با کار در این سبک سایت‌ها و اپ‌ها حتی بتوان به درآمد میلیونی در ماه رسید، اما واقعیت غیر از این است و نه‌تنها وعده میلیونر شدن با این روش بسیار غیرواقعی است بلکه حتی رسیدن به درآمدی ثابت هم باتوجه به شرایط تعریف‌شده تقریبا ناممکن است.

با این وجود آمار بالای دانلود اپ‌هایی که این مدل شبه‌تجارت‌ها را ارایه‌ می‌دهند گویای این امر است که نوجوانان و افرادی که عموما بیکارند و به‌دنبال کسب درآمدهای یکشبه و آسان هستند، فریب تبلیغات آنها را خورده‌اند و به اشتباه تصور کرده‌اند مثلا با روزی پنج یا شش ساعت کار در چنین سایت‌ها یا اپ‌هایی می‌توانند به درآمد ماهیانه‌ ثابت تا یک میلیون تومان و حتی بیشتر دست پیدا کنند و با ثبت‌نام در این اپ‌ها و سایت‌ها، پول، وقت و انرژی خود را هدر می‌دهند.

نحوه کار پرداخت در ازای کلیک خارجی

 

در حال حاضر هزاران سایت در زمینه «پرداخت در ازای کلیک» فعالیت می‌کنند که به سایت‌هایpay2click (PTC), Pay2read (PTR) یا Pay2search (PTS) معروف هستند و به نظر عده ای کسب درآمد کلیکی بهترین شیوه شروع کسب درآمد اینترنتی می باشد.نحوه کار با آنها هم بسیار ساده بوده و همین موجب توجه طیف گسترده‌ای از کاربران در سراسر جهان، به‌خصوص در کشورهای جهان سوم به آنان شده است. با عضو شدن در این سایت‌ها روزانه تعدادی نامه به ایمیل کاربر ارسال می‌شود که کاربر با باز کردن لینک‌های موجود در آن به سایت تبلیغاتی مربوطه متصل می‌شود و پس از گذشت چند ثانیه (معمولا بین ۵ تا ۱۲۰ ثانیه) مبلغی برای کاربر منظور می‌شود و پس از آنکه موجودی وی به حد نصاب تعیین‌شده توسط سایت رسید، کاربر امکان می‌یابد که درخواست واریز وجه به حساب الکترونیکی خود را بدهد.

 

 

در خصوص بسیاری از این سایت‌ها درست در همین نقطه است که با واریز نشدن وجه درخواستی، کاربر متوجه کلاهبردار بودن آنها می‌شود. البته تعداد بسیار محدودی از این سایت‌ها وجه را برای کاربر واریز می‌کنند، اما باتوجه به نرخ بسیار پایین تعیین‌شده برای تبلیغ (برای مثال، یک‌صدم یا یک‌هزارم سنت) در عمل اگر کاربر هر روز پنج یا شش ساعت هم برای دیدن تبلیغات وقت بگذارد، آخر ماه فقط چند دلار نصیبش می‌شود که برای برداشت آن هم باید صبر کند تا پولش به حد نصاب تعیین‌شده برسد.

برخی از این سایت‌ها البته مدعی هستند که به‌ازای هر مشتری جدیدی که کاربر به سایت یا اپلیکیشن معرفی کند نیز کمیسیونی برای وی در نظر می‌گیرند و میزان این کمیسیون به تعداد کسانی بستگی دارد که معرفی می‌کند. این سایت‌ها بعضا مدعی‌اند تا ۱۰ زیر مجموعه کاربر را بین ۱ تا ۵۰ درصد کمیسیون می‌دهند.

برای مثال، اگر شما ماهیانه ۳۰ دلار از این طریق درآمد داشته باشید و بتوانید ۱۰ نفر را به این کار تشویق کنید و آنان نیز ۳۰ دلار در ماه کسب درآمد کنند و این سایت ۵ درصد کمیسیون به اولین زیرمجموعه شما بدهد، در این صورت ۴۵ دلار به‌عنوان کمیسیون به حساب شما منظور خواهد شد و به ترتیب اگر هر کدام از آنها نیز بتوانند ۱۰ نفر زیر مجموعه پیدا کنند، این ۱۰۰ نفر زیرمجموعه مرتبه دوم شما خواهند شد و اگر این شرکت به زیرمجموعه دوم ۵ درصد کمیسیون بدهد، شما ۱۵۰ دلار از بابت فعالیت آنها دریافت خواهید کرد.

**اگرچه توجه به این سبک ادعاها می‌تواند برای برخی بسیار جالب توجه و وسوسه‌انگیز باشد، اما واقعیت این است که یک حساب ساده نشان می‌دهد که در صورت صحت این ادعا به محض آنکه زیرمجموعه‌های کاربر به ۱۰ برسد، هزینه‌ای که سایت باید به کاربر و زیر مجموعه‌هایش پرداخت کند، آن‌قدر زیاد خواهد بود که عملا باعث ورشکستگی آن می‌شود؛ لذا شکی در نادرستی این سبک ادعاها وجود ندارد.**

دیگر روش‌های سایت‌ها و اپ‌های مشابه خارجی

کسب درآمد از طریق جست‌وجو در یک سایت، کسب درآمد با روش کلیک کردن روی بنرهای تبلیغاتی، کسب درآمد از طریق پر کردن فرم‌های نظرخواهی و آماری از جمله دیگر روش‌هایی هستند که سایت‌های خارجی در این سال‌ها با آنها به کاربران وعده کسب درآمد میلیونی می‌دهند و صدالبته که عمدتا نیز این وعده‌ها عملی نمی‌شوند.

برخی دیگر از مهم‌ترین فعالیت‌های سایت‌های تبلیغی که مدعی‌اند با آنها می‌توانید کسب درآمد کنید، عبارتند از:

* کسب درآمد از طریق خرید کردن اینترنتی (شرکت در قبال عضویت شما اجناس فروشی خود را با درصد قابل توجهی تخفیف به شما می‌دهد یا اینکه اگر شما شخصی را معرفی کنید و او خریدی داشته باشد، از سود خرید او به شما درصدی تعلق می‌گیرد.)

* کسب درآمد از طریق معرفی کردن دیگران به سایت‌ها و اپلیکیشن‌های کسب درآمد

*کسب درآمد از طریق بازی‌های اینترنتی (فرد در ازای بردن در بازی پول دریافت می‌کند.)

* کسب درآمد از طریق ثبت‌نام در سایت‌های اینترنتی

* کسب درآمد از طریق سایت‌های HYIP (این سایت‌ها بابت پرداخت پول به کاربر سود می‌دهند. برای مثال، می‌گویند اگر ۱۰۰ دلار بدهید، روزانه ۳ دلار و برای ۱۰۰ روز به شما پرداخت می‌کنیم. نکته قابل توجه اما آن است که تمامی ‌این نوع سایت‌ها بعد از مدتی سایتشان را می‌بندند و پرداختی‌ را انجام نمی‌دهند.)

نحوه کار سایت‌ها و اپ‌های کسب درآمد داخلی

اما در همین چند ماهه به یکباره چند سایت و اپلیکیشن داخلی برای کسب درآمد اینترنتی معرفی و ارایه شده است که نگاهی گذرا به شیوه‌ عمل آنها روشن می‌کند حتی اگر این اپ‌ها و سایت‌ها به تعهدات خود عمل کنند، با توجه به نحوه عمل آنها درآمد بسیار ناچیزی برای کاربران خواهند داشت.

در بیشتر نمونه‌های داخلی شیوه کار به این‌گونه است که کاربران می‌توانند از طریق فروش محصولات و کالا‌ها و خدمات، دیدن تبلیغات و به‌اشتراک‌گذاری اپلیکیشن‌ها (App Sharing) کسب درآمد کنند. اگرچه در ظاهر این موضوع وسوسه‌کننده به‌نظر می‌آید، اما واقعیت این است که با توجه به شرایط قرار داده‌شده، در عمل رسیدن به یک درآمد ماهانه ثابت و قابل توجه رویایی بیش نیست.

برای مثال، در یکی از این اپ‌های داخلی برای فروش کالا پورسانت به فرد تعلق می‌گیرد، اما قیمت کالا چندبرابر ارزش واقعی آن تعیین شده است.

**در خصوص شیوه کسب درآمد از دیدن تبلیغات نیز اگرچه گفته‌شده درآمد حاصل از مشاهده و بازکردن تبلیغات به‌صورت ماهیانه به کیف پول فرد واریز می‌شود، اما تعداد تبلیغات نمایش داده‌شده در هر روز از تعداد انگشتان دست فراتر نمی‌رود که با احتساب رقم حدود ۵۰ تومانی برای دیدن هر تبلیغ، فرد نهایتا تا پایان روز فقط ۵۰۰ تومان درآمد به دست آورده است‌ و حتی اگر هر روز این کار را انجام دهد، ماهانه نهایتا ۱۵ هزار تومان درآمد خواهد داشت.**

از سوی دیگر، درآمد حاصل از به‌اشتراک‌گذاری اپلیکیشن (App Sharing) تنها بعد از نصب و فعال‌سازی اپلیکیشن توسط فرد دعوت‌شده به اعتبار کیف پول افزوده می‌شود و صرف دیده‌شدن تبلیغ هیچ امتیازی نخواهد داشت. جالب آنکه حتی اگر فرد اپ را نصب کند، چیزی بین ۸۰ تومان تا ۵۰۰ تومان (بسته به اپ مورد استفاده) به کاربر اختصاص می‌یابد که چون مجاب کردن فرد به نصب یک اپ کار زمانبری است، عملا هیچ فایده‌ای ندارد.

در یکی از این اپ‌های کسب درآمد داخلی، هر یک از اعضا می‌توانند آشنایان خود را برای فعالیت و کسب درآمد به این برنامه دعوت کنند و هر دو طرف این دعوت (در صورت عضویت کامل فرد دعوت‌شده)، به‌ازای هر دعوت مبلغ ۲ هزار تومان دریافت کنند. البته از آنجا که هر فرد برای ثبت‌نام باید چیزی حدود ۴۰ هزار تومان به توسعه‌دهنده اپلیکیشن واریز کند، در حقیقت تازه بعد از معرفی ۲۰ نفر هزینه‌ ثبت‌نام خود را در می‌آورد. از سوی دیگر این شیوه چیزی شبیه فعالیت سایت‌های هرمی ‌نیز هست که علاوه بر غیرقانونی بودن می‌تواند باعث بروز مشکلات اقتصادی در کشور نیز بشود.

مرور نظر قربانیان اپ‌های داخلی کسب درآمد

فارغ از معایب و مزایای تبلیغات کلیکی باید توجه کرد که با توجه به تبلیغات گسترده اپ‌های کسب درآمد داخلی در شبکه‌های ماهواره‌ای و نیز در فضای مجازی کاربران هم به‌وفور به بالا و پایین تجارت آنها پرداخته‌ و آن را بررسی کرده‌اند. در فروم‌ها، شبکه‌های اجتماعی و حتی در بخش نظرات سایت‌هایی که به بررسی این اپ‌ها پرداخته‌اند، کاربران نظر خود را در خصوص آنها اعلام کرده‌اند. جالب آنکه دید بیشتر کاربران به این اپ‌ها در همین مدت کوتاه منفی شده و کسانی که تجربه کار با آنها را داشته‌اند، به گلایه از این اپ‌های تازه متولد‌شده که تبلیغات خود را در بوق و کرنا کرده‌اند پرداخته‌اند؛ البته بعد از پرداخت پول و زیان!

یکی از کاربران در یک فروم اینترنتی در خصوص این اپ‌ها نوشته: اپ (…) رسما کلاهبرداری است. این‌ها از همان شرکت‌های هرمی هستند، فقط می‌خواهند جیب مردم را خالی کنند، اولش ۳۹ هزار می‌گیرند بعد هم می‌گویند عضو معرفی کنید و محصولاتشان هم اصلا جالب نیست.

کاربری دیگر اما در صفحه شبکه اجتماعی خود نوشته: هرچقدر تبلیغات نگاه می‌کنم پولی به حسابم نمی‌آید، وقتی هم که می‌خواهم پول به کارتم انتقال بدهم می‌گویند به‌دلیل تعطیلات عید پول نمی‌ریزیم. به نظرم این اپ کلاهبرداری است.

کاربری دیگر اما در مورد یکی از اپ‌های داخلی کسب درآمد اینترنتی نوشت: در کانال تلگرام این اپ با کارکرد برنامه آشنا شدم، این برنامه به چند دلیل خیلی شبیه برنامه‌های کلاهبرداری هست: ۱. به چه دلیل باید اول کار ۳۹ هزار تومان پرداخت کنم که بتوانم آگهی‌ها را ببینم. معمولا در دنیا کسی که اجناسش را آگهی می‌کند هزینه تبلیغات پرداخت می‌دهد نه کسی که آگهی می‌بیند ۲. اجناس فروشگاهشان را در آگهی کانال تلگرامی دیدم که قیمت آنها فوق نجومی است؛ مثلا برای جعبه دستمال کاغذی ۱۴۰ هزارتومان قیمت‌گذاری کرده‌اند. به‌نظر من دانلود نکنید، چون این برنامه برای خالی کردن جیب مردم است و هیچ سودی ندارد.

دروغ بزرگ رسیدن به درآمد میلیونی

 

با نگاهی اجمالی به بیش از صدها نظر در شبکه‌های اجتماعی این‌طور به‌نظر می‌رسد که بیش از ۹۰ درصد کاربران، به‌‌خصوص آنهایی که کار با اپ‌های کسب درآمد به‌ویژه انواع داخلی آن را تجربه کرده‌اند، گواه به اتلاف وقت و انرژی و البته پول خود در کار با آنها داده و این اپ‌ها یا سایت‌ها را کلاهبرداری‌های عصر ارتباطات معرفی می‌کنند.

عده بسیار محدودی نیز که موفق به کسب درآمد شده‌اند می‌گویند که اگر وقت و انرژی خود را روی هر کار دیگری می‌گذاشتند بدون شک درآمد به‌مراتب بیشتری کسب می‌کردند و از کار کردن در این اپ‌ها و سایت‌های کسب درآمد آنلاین کلیکی پشیمان هستند.

پیش از این بارها مسوولان و متولیان کشور در خصوص بی‌اعتمادی به شرکت‌های هرمی ‌و سایت‌های کسب درآمد اینترنتی خارجی مطالبی را مطرح کرده‌اند، اما حالا با فعال شدن نمونه‌های داخلی انتظار می‌رود بار دیگر روشنگری‌های لازم در این خصوص توسط مسوولان امر انجام شده و با افرادی که احیانا با ساختن و ارایه اپ‌های این‌چنینی از اعتماد کاربران ایرانی سوء‌استفاده می‌کنند، برخورد جدی و عاجل داشته باشند.

**اگرچه وقتی خبری از برخورد با قمارخانه‌های اینترنتی و تبلیغات علنی و گسترده آنها در فضای سایبری نیست، انتظار برای برخورد با کسب‌وکارهای مشکوکی که میلیاردها تومان جیب کاربرانشان را به بهانه کار و بازاریابی خالی می‌کنند، انتظاری عبث و بی‌فایده است. از این‌رو همچون همیشه به کاربران هشدار می‌دهیم که تعلل و بی‌توجهی در برخورد با این کسب‌وکارها را به حساب سوءاستفاده گردانندگان آنها در قانونی بودن فعالیتشان نگذاشته و پول و وقت و انرژی خود و نزدیکانشان را به هدر ندهند.

۰ نظر ۱۱ مهر ۹۹ ، ۱۶:۲۴
گوهر گوهرها